torstai 20. maaliskuuta 2014

Valmentajan vapaapäivä!


Tänään pääsin ensimmäisen kerran laskemaan kunnolla Messilässä! Siis aivan älyttömän siistiä oli kruisia ihan vain rinteitä alas. En toki puhu tässä, että valmentamiset olisivat tylsää. Teki vain niin mieli päästä laskemaan mäkeä vain alas, sillä aina kun on valmennus, niin menen vain parkille ja seison siellä sen ajan obstaakkelin vierellä ja valmennan junioreita.

Nyt pääsi laskemaan aivan vapaasti, pitämään taukoja sillon kuin itse halusi ja niin edelleen. Tätä tarvitsin! Myös henkisen puolen kannalta ja ihan konkreettisesti fyysisen puolenkin. Sillä kun vappuna olen lähdössä Rukalle viikoksi laskemaan, niin tarvitsee jaksamista ja luottoa siihen, että osaan laskea. Suurin ongelma on ollut, että en ole luottanut omiin taitoihini vaan alan jammailemaan ja jarruttelemaan aivan turhaan.




Tänäänkin rinteillä parit ensi laskut ei menneet niin hyvin. Mutta sen jälkeen kun menimme syömään ja lähdimme sieltä takaisin rinteeseen, niin laskeminen alkoi mennä älyttömän hyvin. JOKA IKISELLÄ hissinousulla tuli jotenkin lisää luottoa itseeni ja tiesin, että kyllä minä osaan. Tästä kokoajan parani itseluottamus ja lasku laskulta meni paljon paremmin. Älyttömän hyvät fiilikset jäivät siis tästä päivästä. Oltiin rinteessä 16:00-19:00, eli monta tuntia!
Väsynyt nuori mies.
Ps. Tätä tarvitsin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti