tiistai 25. maaliskuuta 2014

Reilitemppujen päivä.

Tänään oli Messilässä älyttömän hyvä keli! Päivän pituus on niin paljon pidempi, että näinä meidän harjoitusten aikoina pääsee jo hyvässä säässä laskemaan! Siis auringon paisteessa melkein!


Tänään päätettiin, että lasketaan jälleen kerran reilejä. Näin keväällä, kun on niin pehmeää, niin hyppyreitä on vain hyvä laske aamulla, joten näin iltaisin pitää keksiä jotain muuta laskettavaa. Onneksi on reilit ja reili temppujahan on mukava tehdä! Tänään oli uusien temppujen opettelua. Minä pää osin kuvasin puhelimellani ja toinen valmentaja selitti/opetti. Näytin aina laskija kohtaisesti heidän temppunsa ja kerroin videon pohjalta mitä meni pieleen ja mihin pitää keskittyä. SIIS jos temppu ei ollut hallussa vielä. Muistan itsekkin lasku ajoiltani, kun näki videolta laskemista, niin se näyttää niiiin erillaiselta, kuin tuntuu. Tämä on siis hyvä ja tehokas valmennus muoto.
Nytten pitää melkeimpä alkaa pakkailemaan, sillä huomenna pitää olla kaupungilla 08:00. Lähden siis huomenna Vuokattiin katsomaan lumilautailun Suomen mestaruus kisoja! Siitä lisää loppu viikosta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti