keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Loistavat treenit Talmassa!

Herranjumala oli hauskaa ja kaikin puolin hyvät treenit tuolla Talmassa eilen! Talma on siitä ainut laskettelu keskus, että siellä on Half Pipe VIELLÄKIN! Se on ainut paikka missä on tämä harvinaisuus etelän suunnilla. Pitää melkein matkustaa Siilinjärvelle Kasurilaan, että pääsee laskemaan paippia. Enkä tosin ole varma onko sinnekkään saatu tällä kaudella tehtyä paippia, sillä nyt on ollut aika huono talvi.

Tosissaan päästiin paippia laskemaan, me valmentajat olimme siitä varmaan enemmän innoissaan, sillä Talmassa on myös älyttömän hyvät reilit, joten monen junnun paippi laskut jäivät vain muutamaan, sillä he lähtivät laskemaan kaikenlaisia reilejä.




 

Oli todella siistiä laskea ja pääsääntöisesti opettaa paippi laskun perusteita. Minä kun kävin valmentajankoulutuksen parisen kuukautta sitten Vuokatissa ja paippi laskun perusteet käytiin siellä paippi tunnelissa, niin perusteet ovat muistissa. Siis kuinka tärkeätä on oppia ensin ihan perusteita. Kuinka kaarta ajetaan ja niin päin pois. Olin todella innoissani kun sain opetettua ja neuvottua yhdellä ryhmämme nais laskijalle kuinka kaarta ajetaan ja mitä siinä kropalla pitää tehdä. Aluksi se tuntui kuulemma ihan omituiselta, mutta sitten hän tajusi! Olin todella onnellinen siitä, sillä paippi lasku alkaa olemaan Suomessa aika harvinainen taito, kun niitä ei ole oikein missään. Itsekkin laskin yhden laskun ja siinä tuli kauhun hetken minulle. Kun paippi oli niin pehmeä, niin siinä laudan kantit kuin liimautui jollekkin uralle ja se oli menemistä sitten. Tämä tapahtui juuri minulle. Onneksi ei käynyt kuinkaan, mutta siinä tajusi, että mielummin jäinen paippi kuin ihan loskainen.

Tänään tuli vielä muitakin hyvä uutisia. Sain maksarin Synapsian kuntoutuskeskukseen harkinnanvaraiseen kuntoutukseen! Monet siis tietävät tuon nimellä: Käpylän kuntoutuskeskus.

Kesällä sitten Synapsiaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti