tiistai 4. maaliskuuta 2014

Hyvät sessarit!!

Tänään oli taas aika lähteä Messilän suunnille valmennus hommiin! Tämän illan treenit piristivät kyllä päivääni erittäin paljon!

Illan obstaakkeli


Rinteillä ei oikein tahtonut saada vauhtia hyppyreihin, joten tänään oli taas kyseessä erillaiset reili temput. Piristyksenä vähän ja nuorten hirmujen iloksi, päädyttiin seuraa johtajaa harjoitukseen.

Seisoin aina tuon putkilon edessä ja nuoriso tuli aina siihen ja kysyi: "Mitä nyt yritetään?"
Sain siis suuren vallan siinä, kun sain sanoa mitä tulee tehdä. En mitään hirmu temppuja teetättänyt nuorisolla, mutta aina jotain uutta. Kun sanoin tempun esim. fiftarista frontti kolmonen pihalle, moni sanoi heti, että en osaa. Onneksi oli yksi nuori kolli, joka oli aina innoissaan ja halusi oppia jotain uutta. Aina hän teki ensimmäisenä ja sitten muut seurasivat perässä. Melkein kaikki saivat jotain 6 uutta reili temppua takataskuunsa!

Lämmitti kyllä niin paljon sydäntäni, kun näin kuinka paljon juniorit olivat/OVAT innoissan laskemisesta ja tekevät sen eteen töitä. On todella siistiä olla tuolla nuorten valmentajana. On niin hieno tunne, kun näkee kuinka sällit kehittyvät lajin parissa!

Ensi kerralla treenit järjestetään Talmassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti