maanantai 2. kesäkuuta 2014

Synapsiassa ensimmäinen päivä takana!

No niin! Vihdoin pääsin kuntoutusjaksolle Synapsiaan! Tai nimi on tällä paikalla vaihtunut, Validia Kuntoutus Helsinki, mutta Käpylänä tunnetaan vieläkin.

Ajattelin kirjoitella tänne joka päivältä päivän tapahtumat. Saa nähdä miten se onnistuu, mutta tarkastakaa siis joka päivä, jos olisin päivitellyt tänne!

Tänään aamuseltaan lähdettiin Hollolan suunnilta kohti Helsinkiä. Lähdettiin Hollolasta, asunnoltani, kello 08:00 ja oltiin perillä noin 09:45. Tunnissa päästiin jo motarin pätkä, mutta Helsingin aamu ruuhka kesti sen vajaan tunnin.


Heti alkoi ohjelma. Ainut terapia mikä oli tänään, niin puheterapia. Sekin oli vain kyselyitä, että mitä kuuluu ja miten on hommat mennyt kotipuolessa eteenpäin. Kerrottavaahan oli paljon! Sillä viime kerrasta on jo puolisentoista vuotta joten oli mukava kertoa, että olen muuttanut jo omaan asuntoon ja olen lumilautaillut jo ja nykyään lumilautailu valmentaja!



Samantien kun kaikki ohjelmat olivat loppuneet tein reissun toimintapajalle ja painoin JÄLLEEN itselleni t-paidan. Sehän on ollut se minulle mukava juttu täällä!



Nytten tulee kiire vielä ruokailemaan joten suuntaan syömään!

Ps. Huomenna tulee taas tekstiä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti