keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Valmentajan velvollisuus

Tiistaina, elikkäs eilen, oli taas pitkästä aikaa reenit Messilässä.
Ihmettelin, että miten IHMEESSÄ siellä on saatu pidettyä rinteet vielä auki, kun viimenen melkein kuukausi on ollut pelkkää plussa keliä. No valmentajilla on velvollisuudet olla aina rinteessä kun on reenit.
 Laitoin kamat päälle ja matkasin Messilään. Se todellakin oli auki ja siellä oli jotenkin ihmeellisesti lunta. JA vettä satoi kuin esterin, tiedätte kyllä mistä. Ihmeen kummaksi siellä oli kuitenkin melkein kaikki "oppilaat". Kait sitä itekkin oli noin innoissaan joskus 10 vuotta sitten, että kelillä kuin kelillä rinteeseen on päästävä.

Oli kuitenkin erittäin hyvät treenit. Kerroin oppilaille, että nytten kun on niin pehmeää/loskaista lumi, niin voi yrittää sellaisia temppuja mitä ei kovalle lumelle uskalla tehdä. Sillä se ei satu niin paljon kuin kova lumi. Tuli siis aikaseksi front flippien ja back flippien opettelut! Monet onnistuivat niissä ja oli hienoa katsoa, kuinka junnut jaksaa puskea vaikka ei olisikaan mitkään parhaat olosuhteet.

Reenien jälkeen oli niiiin märkä tämä mies, mutta eikö se vanha sanonta meni jotenkin, että sen minkä vesi kastelee aurinko kuivattaa?

Hauskaa oli ja ensi viikolla jatkuu taas!
Kettu kuittaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti