sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Mielakassa pyörimässä!

No niin.

Perjantai aamuna oli aikainen herätys, meinaan 07:45 piti lähtiä tuonne Mielakan suuntaan rakentamaan obstaakkeleita lauantaina olleelle Hombres On Tour kilpailu/tapahtumalle. Saatiin melkein tyhjästä saatua aika siistin näköiset setit!






Koko päivähän siinä meni! Itse lähdin kaverini luokse n. 21:00 aikaan kun olin aika puhki. Loppu porukka jäi vielä laittamaan erillaisia reili obstaakkeleita tuohon settiin. Hyvähän siitä tuli! Oli korneri vasemmalla reunalla, keskellä oli tynnyri laitettu reiliksi, sen vieressä oli hyppyri ja sitten oli eräänlainen bonkki kornerin lopulla. Ihmettelin, miten siistit setit olivat siitä vielä tyypit saannut aikaiseksi!

Ja herran jumala! Sitä oppi arvostamaan parkki managereita ihan uudelta kantilta. Se on hemmetin rankkaa touhua! Itse tein mitä kykenin mutta muut tekivät hemmetin ison työn! Tajusin siinä, ettei se todellakaan ole minun juttuni!

Sitten tuli kisa päivä! Kello 13:00 alkoi homma pyörimään.
Näin siinä itse urakkamme tuloksen ja se oli hemmetin siisti! Itsellä ei tuo laskeminen Mielakan suunnalla oikein onnistunut, kun siellä oli niin jyrkkä rinne profiili. Se ei kuitenkaan estänyt nauttia hienosta päivästä pihalla rinteessä. Oli vielä älyttömän siistiä nähdä kavereita pitkästä aikaa siellä (sellaisiä joita en enään näe niin usein kun pitäisi)

Ja nytten on aika puhki. Oli niin rankka tuo viikonloppu, mutta tälläisiä tarvitaan aina silloin tällöin ja se ei ole yhtään huono asia. Siinä väsyy fyysisesti mutta henkisesti on ihan satalasissa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti