tiistai 21. tammikuuta 2014

Vähän treeniä ja parkin suunnittelua.

Tänään oli jälleen treenit rinteessä.

Oli todella mukava keli laskea! Olisi voinut kuvitella, että on hemmetin huono sää laskea, kun oli (ja on) niin kylmä. Päin vastoin! Rinteet oli hyvin ajettu ja laudan kantit piti kurveissa. Eikä ollut yhtään liian vähän päällä rinteessä. Varsinkin kun minulla on sellainen alus kerrasto, joka pitää kehon lämpiänä ja kuivana koko ajan.

Treenien aiheena oli hyndä temput. Taas tuttuun tapaan jaettiin porukka osiin ensin ja sen jälkeen kysyttiin mitä porukka haluaisi laskea. Todettiin, että hyppyri oli hyvässä kunnossa ja siinä pidettiin treenit. Lähdettiin hamuitsemaan erillaisia vitosia, elikkäs pyörimisiä 540 astetta. Ne lähtivät sujumaan hyvin! Ja tänään olikin Lumilautaliiton parkkikoulu rinteessä. Elikkäs se oli kaksi tuntia, 18:00-20:00.

Treenien jälkeen mentiin valmennus porukalla suunnittelemaan Messilään tämän kauden parkkia. Saatiin siitä jonkin sortin piirustus tehtyä ja nytten odotellaan mitä mieltä rinne henkilökunta on parkin tekemisestä ja sen lumettamisesta. Hyvään aikaan tehtiin se suunnitelma, sillä nytten vasta on alettu streettiä tykittämään Messilässä.


Huomenna jatkuu taas treenit!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti