keskiviikko 15. tammikuuta 2014

No johan oli kylymä!

Taas tiistaina tuttuun tapaan oli Messilässä treenit. Mietin pitkään, että pidetäänkö treenejä edes, kun oli 15 astetta pakkasen puolella tuo lämpötila. Kylmältähän se tuntui, kun on ekat tuollaiset pakkaslukemat, mutta sitten kun muistelin, niin eipä tuo nyt niin kylmää loppupeleissä ollut. Lähdin siis rinteeseen ja totesin, että kyllähän siellä on innokkaita junioreita odottamassa valmentajiaan.

Messilässä tykityksen takia, yksikään hyppyri ei ollut auki, mutta laitettiin sinne yksi reili rinteen yläpäähän valmiiksi. Tunnin aiheena oli erillaiset reili temput ja sitten muuten rinteessä kikkailu.
Ainut ongelma oli, että toisen laskun kohdalla minua alkoi vähän pelottaa, sillä kiristi ja kirveli minun päässäni olevia leikkaus arpia. Mietin, että nytten ei ole hyvä minun laskea sillä jopa pelotti, että mitä JOS.. Onneksi ei ollut mitään. Menin bistroon istuskelemaan loppuajaksi ja totesin, että kylmä pakkanen saattoi tuntua ikävältä siellä tai sitten vain ajattelin kaikki itse. Saattaa myös olla, että kypäräni jotenkin on alkanut painamaan siinä kohdassa.

Odottelin kuitenkin kahviossa kunnes treenit olivat päättyneet.


Ensi viikolla treenit taas!

Pitää yrittää jotenkin itse päästä laskemaan rinteeseen ennenkuin on treenit. Tekee vaan niin paljon mieli pulkkailla!

Joten, lähtijöitä?!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti