maanantai 23. joulukuuta 2013

The Crash Reel

Hemmetti..

Tämä Kevin Pearcesta kertova elokuva on katsottavissa Netflix:issä. Suosittelen/pakotan teidät KAIKKI katsomaan tämän kyseisen kuvan! En ole pitkäääään aikaan ollut niin tunteinen jonkun kuvan jälkeen kuin tämän! Tämä elokuva kertoo tavalla tai toisella minun itseni kokemuksistäni. En ollut ennen tämän katsomistani ymmärtänyt kunnolla, miten onnettomuuteni on vaikuttanut läheisiini tai tuttuihini. Nyt ymmärrän teitä kaikki ihan eri tavalla.

Kyseessä on siis elokuva joka kertoo Kevin Pearcen onnettomuudesta ennen 2010 olympialaisia. Se kertoo siitä kuinka hän valmistautui kisoihin ja miten se sitten päättyi ennen aikoijaan. Hänhän siis kaatui tupla korkki tempun yrityksen paipissa ja loppu onkin historiaa. Lähes samanlailla kävi minullekkin, siis tarkoitan, että saman tyyppisen iskun ja vamman hän siitä sai.

Hän kuitenkin TAISTELI itsensä takaisin laudan päälle, muiden sanoista välittämättä. Hänellekkin sanottiin, että ei KOSKAAN enään tule olemaan siinä kunnossa, että voisi lumilautailua EDES harrastustasolla suorittamaan.

Minulta oikein putosi kyyneleitä silmistä, kun katsoin tätä elokuvaa. Se kertoo jo aika paljon.
Jos teillä ei ole jostain syystä Netflix tunnuksia, niin sen saa kuukaudeksi ilmaiseksi tai ottakaa minuun yhteyttä, niin annan tunnukseni teille väliaikaisesti!

Tämä on sataprosenttisen varmasti PARAS elokuva tänä vuonna ja tulee olemaan yksi parhaista mitä on koskaan tehty!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti