perjantai 20. joulukuuta 2013

Ruoan laittoja ja lukemista!

Olen miettinyt, että mitä sitä kirjoittaisi tänne, kun olen kertonut jo kaiken mitä halusinkin kertoa. Sitten tajusin, että kirjoitan tänne kaikista päivän asioista, mitkä liittyvät kuntoutuksiin taikka lasku hommiin.

Tänään tuli aamulla 09:30 toimintaterapeutti tänne. Tällä kertaa oli ruuan laittoa. Sovittiin viime viikon perjantaina, että hommaan tänne makaroonilaatikon ainekset. Kun sitä ruokaa on helppo tehdä ja sitä riittää moneksi päiväksi, niin tarkoituksena oli, että alkaisin tehdä sitä itse. Oli paljon vaikeampaa kun muistin. Piti lähes koko ajan palata takaisin reseptiin ja katsoa, että mitä seuraavaksi. Aluksi ei edes tahtonut löytyä oikeita astioita, sillä en omista vielä oikein mitään! Loppujen lopuksi se alkoi onnistua ja ihan hyvää makaroonilaatikkoa sain aikaseksi.


Se kun vaati tunnin uunissa oloajan, niin tahtoi tulla kiire puheterapiaan. Kerkesin ottamaan tuon uunista pois 15 minuuttia ennen kuin taksi odotti pihassa ja viemässä minua puheterapiaan. Tuli aika kiire, mutta kerkesin.

Tällä kertaa puheterapiassa luimme elokuva-arvostelua tuosta Hobbit: The Desolation of Smaug. Sillä kävin sen katsomassa elokuvissa viime viikon lauantaina.

Siinä oli aika vaikeata tekstiä lukea, sillä nuo elokuva kriitikot kirjoittavat aina välillä mitä sattuu, mutta pitää osata lukea ja YMMÄRTÄÄ kaikki mitä lukee.

En ole edes rinteessä päässyt käymään tällä viikolla kuin kerran, ja sekin valmennus hommissa. Täytyy yrittää korjata tämä virhe viikonlopun aikana!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti