maanantai 28. huhtikuuta 2014

Rukalla vihdoinkin!

Sunnuntaina se päivä viimein koitti! Lähdettiin LHS valmennus porukan kanssa Rukalle viettämään loppukauden päätöstä. Messilän kannalta kausi on ollu pulkassa jo kauan, mutta täällä pohjoisessa lunta vielä on! 

Oli kyllä pitkä matka! Lähdettiin Lahdesta kello 13:30 ja oltiin Rukalla vasta 00:30 suunnilleen. Matka ei kyllä tuntunut niin pitkältä kuin voisi kuvitella. Sillä hyvässä seurassa matka sujui nopeasti! Kuunneltiin hyvää musiikkia koko matka! Tai itsehän olin ns. diktaattorin roolissa siinä mitä autossa soi, joten tietenkin mielestäni ainoastaan hyvää musiikkia! Ahdasta oli, sillä auto oli täynnä matkustajia, peräkonttia ei saanut auki, ja 3 lumilautaa. No onneksi se helpotti Jyväskylän suunnilla, sillä siellä saatiin laudat kaverin paketti autoon. Jyväskylässä oli jotkun vapaa-aika messut, niin Sinne Storella oli siellä ständi. Mentiin auttamaan purku hommissa.

Siitä jatkui matka kohti Rukaa. Matka oli tuskallinen, mutta päästiin kuitenkin perille.

Maanantaina, elikkäs tänään päästiin rinteeseen! Hemmetin mukavata oli laskea, vaikka niin raskasta se oli. Jaksoin aina yhden laskun siinä loska lumessa ja sen jälkeen piti pitää pieni istuma breikki. 3 laskua vaan taisin jaksaa laskea. Nytten tulin kämpille syömään, saa nähdä jaksanko mennä rinteeseen vielä. 

 


Sää oli tosin kuin morsian! Niin fiiliksissä, kun saa/pääsee olemaan taas Rukalla! 

Mehän tulimme tänne Wappulounas tapahtuman takia! Tämä tapahtuma on lumilautailijoille jokaiselle väittäisin melkeimpä kauden "tärkein". Ruka on vappuna lumilautailijoille kuin Mekka. Tänne järjestetään aina hemmetin siistit obstaakkelit. 

Saattaapi olla, että lähden vielä takaisin rinteeseen tästä. Saattaa olla vain tämmöinen hengähdys tauko.

Yritän kirjoitella tänne tiheään tahtiin tällä viikolla, mutta katsoo miten jaksan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti