torstai 17. huhtikuuta 2014

Aktiviteetti päissään!

Herranjumala keskiviikko oli oikea aktiviteettipäivä! Niin paljon ulkoilua.

Aamulla siis olin n. 7 kilometrin kävely lenkillä! Oli hemmetin hyvä sää kävellä tuolla pururadoilla tiilijärvien rannoissa. Siitä tuli hemmetin hyvä olo kaiken kaikkiaan. Onneksi lähdin lenkille, meinaan ei tehnyt yhtään mieli lähteä. Se tässä onkin ongelmana, että ei saa aloitettua usein mitään mitä on suunnitellut. Onneksi otin itseäni niskasta kiinni ja lähdin! Tämä oli pisin lenkki tähän mennessä. Olen käynyt jo nelisen kertaa kävelemässä, mutta tämä oli pisin!

Kaunis ja lämmin sää!
Illemmalla lähdettiin kavereiden kanssa ensimmäistä kertaa heittelemään koripalloa tuonne kisapuistoon! Että se tuntui mukavalle ja hyvälle, sillä tykkään niin paljon käydä heittelemässä palloa! Pelattiin Manhattan peliä. Kaikki ketkä tuntevat sen pelin, tietävät kuinka hauskaa se on! Siihen on olemassa paikkakunnittain ja peliporukoittain vähän erinlaisia sääntöjä, mutta pelin idea on, että heitellään yhtäpalloa järjestyksessä. Vapareista saa aina 2 pistettä, paitsi pelin ensimmäisestä heitosta. Suoraan ilmasta napatusta heitosta hypyn kanssa saa 5 ja yhden pompun kautta hypätessä saa 3 pistettä. 11 ja 20 ei saa saada, joten tämä myös on pienimuotoista aivojumppaa. Jos saa 11 putoaa 0 ja jos saa 20 tai yli, niin putoaa 11. Aina jos heittää korin ohi, siis ei osu koko "seinään" niin putoaa nollaan. Voitte kuvitella miten turhautunut olin, sillä aina kun en miettinyt, vaan heitin innoissaan, pallo ei lentänyt korille asti edes. Putosi aina ennen aikojaan ja minulta lähti kaikki pisteet. Pelin perusjuttu oli se, että putosin aina melkein viisi kertaa nollille yhden pelin aikana. No harjoitusta ja harjoitusta! Ei sitä mitään muutenkaan ole oppinut harjoittelematta!
Hemmetin hyvä, että on löytynyt kaveri porukka ja laji mitä "harrastaa" kesälläkin. Se on kunnon puolesta erittäin tärkeää, koska laskeminen kuitenkin tarvitsee niin paljon voimia ja hyvää kuntoa. Ja kun salille ei minua saa oikein lähtemään. Muutenkin olisi hyvä olla hyvässä kunnossa ympäri vuoden!
Kaunis auringon lasku!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti