lauantai 5. huhtikuuta 2014

Messilän kausi on nyt ohi!

Tänään järjestettiin porukalla Messilässä pienimuotoiset lasku-sessarit. Messilähän siis menee huomenna (06.04) kiinni, joten päätettiin pitää pieni muotoiset lasku sessiot sinne aivan kaikille parkille tuleville laskijoille. Yllätyin, että sinne tuli niinkin paljon porukkaa, sillä Sappeella on/oli tänään myös Suomi Tourin viimeinen osakilpailu.

Aamulla 09:45, kun lähdin rinteille, oli vielä aurinkoinen keli, mutta sitten tuli vähän pilvisempää ja tuulisempaa. Se ei menemistä haitannut, sillä kaikki laskivat innoissaan parkilla hyvää musiikkia kuunnellen (omalta soittolistaltani) ja olivat fiiliksissä! Kaikin puolin loistavat kauden lopetus sessiot oli! Hyvät fiilikset jäi tästä kaudesta!









LHS snowboardesin treenit ovat siis tältä kaudelta pulkassa. Hyvä kausi oli kaikin puolin, oma juniori voitti mm. Suomen mestaruuden Slope Stylestä. Kaikilla on ollut hemmetin siistiä olla rinteissä joka tiistai aina harjoituksissa. Itse olen saanut niin paljon lisää virtaa arkipäiviin tämän valmennuksen kautta. Tuntuu siltä, että minä olen saanut enemmän kuin kukaan "oppilaista" irti tästä kaudesta! Lyhyesti ja ytimekkäästi HIENO KAUSI!

Valmentajien kesken kausi ei kuitenkaan loppunut tähän. Sillä lähdemme 27.04 - 04.05 Rukan suunnille WAPPULOUNAILLE!

Kiitos ja kumarrus!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti