torstai 28. marraskuuta 2013

Fysioterapiassa

Tänään oli pitkästkä aikaa fysioterapia.

Pääni on vieläkin aika jumissa siitä rasitukseta mitä tehtiin, mutta nyt kun on tuoreessa muistissa niin pitäähän se kirjottaa heti ylös.

Viime viikkoina olemme meinaan opeteltu aika tärkeää asiaa. Puhun laudalla liikkumisestä one foottina. Aiemmin tasapainoni on ollut ihan älyttömän hukassa sillon kun ei ole molemmat jalat olleet laudassa kiinni. Tämä ei itse laskemista häritse vaan hissiin menossa ja tasaisella liikkumisessa. Olen siis aina ollut jonkun toisen "vastuulla" hissi jonoissa ja tasaisilla alueilla. Tämä varsin herättää aina aika paljon pahoja katseita hissi jonoissa, kun yleensä tapana on aina avata takaside auki.

Juoksu matollakin kävi vähän hermoille kun piti jotain uutta taas tehdä. Fyssarini käski minun kävellä kuin nuoralla siinä matolla. Hermonihan siinä paloi, mutta sinnittelin. Sitten tuli vielä hasardimpi käsky. Piti ottaa risti-askelia siinä matolla. Siinä vasta paloi malttini.




Ja perus reisilihas reeniä tehtiin taas tuttuun tapaan.

Ensi viikolla meinaan pitää lähtä kokeilemaan lumilautailu pitkästä aikaa! Lähden Vuokattiin lumilautailun valmentajan koulutukseen! Se tulee olemaan siistiä! Sillä siellä pääsee avaamaan laskukauden ja ylipäätänsä pääsee vanhoihin tuttuihin maisemiin! Vuokatin rinteetkin on kokenut aika paljon uudistuksia viime vuosina, sinne on saatu tehtyä mm. super-paippi, johon minulla ei tule tosin olemaan asiaa mennä! :D

PS. Huomasin tuossa ensimmäisessä päivityksessäni yhden virheen! Se "tuomionpäivä" oli 19.02.2011 eikä 19.11.2011. Virhe on korvattuna nytten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti