keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Elämäni "tärkein" päivä

En saanut viime yönä oikein nukutuksi, kun ajattelin vain, että mitä jäi kirjoittamatta tänne. Sitten muistin, että en ole maininnut elämäni tähän mennessä "tärkeimmästä" päivästä.

Taistelin itseni takaisin laudan päälle rinteeseen 4 päivää vajaat 2 vuotta onnettomuudesta! Sitä ei olisi voinut kukaan kuvitella, miten niin "nopeasti" tulin siihen kuntoon, että kykenen laudan päällä olemaan. Kun vielä reilu vuosi ennen sitä sanottiin, että en tule enään koskaan pääse laskemaan, että en tule olemaan niin hyvässä kunnossa.

Tämä tapahtui Messilässä. Olin siellä fysioterapeuttini ja erityis hiihdonopettajan kanssa. Ei ollut oikein mitään ajatuksia miten se menisi. Tai no, oli.. Joko laitan laudan jalkoihin ja iskee, että tästähän ei ole ollut taukoa ollenkaan, tai sitten kaikki tuntuisi helvet* vaikealta ja ei onnistuisi yhtää. Se ei kuitenkaan ollut se, vaan päin vastoin! Tuntui kuin ei olisi laudan päältä ollut poissa päivääkään!

Tosissaan viime kaudella kerkesin käymään laskemassa Messilässä, Mielakassa ja vappuna Rukalla. Yhteensä 10 kertaa olen ollut rinteessä tähän mennessä, mutta siihen on tulossa muutoksia!

Messilässä meinaan tykit pauhaa! ;)

15.02.2013 tässä ensimmäinen laskuni onnettomuuden jälkeen!
https://vimeo.com/61903865

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti