torstai 4. joulukuuta 2014

Telkussa!

On kyllä ollut aika mielenkiintoinen viikko.

Maanantaina tuli eräs soitto, joka koski erittäin mielenkiintoista asiaa ja mahdollisuutta. Minulle soitti nimittäin Yle Urheilusta toimittaja ja kysyi, että olenko ollut ennen telkkarissa ja haluaisinko sinne. Minähän vastasin, että tottakai olen mukana, mutta mihin asia koskee.

Eräs Ylen työntekijä oli kuullut Radio Voiman haastatteluni ja innostui siitä, että tämän pitäisi saada myös telkkariin. Hän oli kysynyt päättäjiltä ja he olivat olleet mukana ajatuksesta. Hän soitti minulle maanantaina ja siinä vähän alusteltiin, että missä tämä haastattelu tapahtuisi.

Ensin minulle tuli tietenkin mieleen, että Messilässä, mutta sitten kun vähän enemmän mietti niin tietenkin SinneStorella. Paulus ja kumppanit olivat heti ajatuksesta innoissaan, sillä ilmaista televisio mainontaa sehän on. Itseänikin ajatus lämmitti, sillä SinneStore on erittäin kotoisa paikka!



Siellä siis tiistaina kuvattiin haastattelu. Se meni ihan hyvin! Haastattelija ensin haastatteli minua ja sitten sen jälkeen kuvailtiin vähän toimintaani kaupalla. Ei jännittänyt yhtään! Pakko meinaan sanoa, että kun hän kysyi olenko ollut ennen telkkarissa, niin kuvittelin, että toimittaja kutsuisi minut jonnekkin Live haastatteluun. Se sai ehkä vähäsen verenpaineeni kohoamaan, meinaan tietenkin sellainen tilanne olisi ollut aika jännittävä, ainakin siis itselleni.



Ja tänään sitten kuvausryhmä tuli fysioterapiaan mukaani kuvaamaan vähän, että minkälaisia fysioterapia harjoitteita teen kahdesti aina viikossa, kun siellä käyn. Kuvailtiin perus harjotteita, siis kaikenlaisia tasapaino harjotteita, lähinnä kahvakuulilla erillaisia liikkeitä. Sitten viellä potkin siellä nyrkkeily säkkiin. Sillä oikean jalan potkut ovat minulle vaikeita, joten niitä nytten treenaillaan pääsääntöisesti siellä.



Ei ole vielä tietoa, että koska stoori tulee telvisiosta, mutta haastattelija lupaili yrittää saada siitä tiedon. Hän sitten ilmoittaa heti minulle siitä. Mutta kun ei ole varmaa, niin pitää siis katsoa kaikki Ylen Urheiluruudut...

 PS. Viikonloppuna aukeaa Messilänkin ensimmäiset rinteet! Kirjoitan tänne sitten siitä myöhemmin!

EDIT:
Aika tönkköä tekstiä. 2 syytä, en oo pitkään aikaan kirjottanu mittää tänne ja toinen, aika väsyneenä tosta fyssarista...
Älä tuomitse... 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti