maanantai 27. lokakuuta 2014

Kausi korkattu + jännän äärellä!

Huh! Eipä olisi uskonut, että näin aikaisin pääsee korkkaamaan ensimmäiset laskut täällä etelä-Suomessa. Meinaan VihtiSki avasi yhden rinteen viime viikolla! Kun kuulin asiasta, aloin samantien kysellä porukalta, että kuka olisi lähdössä vähän lumia katselemaan.

Se oli sitten laudan fiksailua ja uusien kamojen kokeilemista. Siis vaatetus on ihan uusi. Housuihin on kyllä totuttelemista, sillä ne ovat aivan älyttömän slimmit, elikkä siis tiukat. Ei tahdo housujen taskuihin laittaa mitään enää, kun menee rinteeseen...Hehe.




 Kun päästiin Vihtiin asti niin eipä kummoinen rinne ollut auki. Tosin ei olisi voinutkaan kuvitella, että on joku isompi, mutta tuo riitti aivan mainiosti!


Oli kyllä niin siistiä! Mietin, että mitenhän laskeminen onnistuu näin kesän jäliltä, mutta onnistui melkein paremmin kuin viime kaudella kertaakaan! Tosin oli niin loiva ja lyhyt rinne. Se todella vähän ärsytti, että ainakun pääsi siihen laskemisen makuun ja fiilikseen niin loppui aina rinne. Sitten toinen asia, en uskaltanut mennä tuohon hissiin ollenkaan. Siis kun tuo oli tuollainen naru-hissi. Viidennellä hissinousulla meinaan kaatusin hissistä poistuttaessa ja säikähdin aika paljon, meinaan etujalkanu vääntyi aikamoiseen solmuun, mutta ei käynyt kuinkaan. Sen jälkeen en tuohon hissiin koskenutkaan ja haikkasin, eli kävelin, rinteen aina ylös. Ei ollut ollenkaan paha matka, noin loiva ja lyhyt rinne, niin ei edes ottanut voimille! Mukavata oli!




Sitten tänään oli kyllä aika jännä päivä. Meinaan olin BassoRadiossa haastattelussa! En ole ollut aikaisemmin radiossa suorassa lähetyksessä haastattelussa, joten oli erittäin jännää. Lähdin aamulla 08:13 junalla Lahdesta Helsingin suuntaan. Siellä oli vastassa yksi bassolainen hakemassa minua sieltä ja mentiin Basson studiolle. Alunperin oli suunnitelmana mennä sinne puhumaan tuosta MSF-Kuntoutuksesta, mutta en oikeastaan puhunut siellä yhtään siitä! Kerroin tarinani siis siellä. Siitä kuinka loukkaannuin yms. En edes vissiin tajunnut sanoa, että minulla on erittäin vakava aivovamma. No... Kyllä kuuntelijat varmaan kuitenkin ymmärsivät asian. Eikä se edes ole se pääasia, vaan se kuinka vakavasta loukkaantumisesta olen selvinnyt näinkin hyvin.

Tässä vielä tämä podcast! BassoRadio haastattelu

Ps. Tänä viikonloppuna on BoardExpot Helsingin messukeskuksessa! ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti