torstai 15. toukokuuta 2014

Grillikausi avattu ja suunnitelmat ensi kauteen tehty

Eilen oli meidän LHS snowboardes valmentajien kesken kauden "virallinen" päätös kokous. Siellä mietittiin mitä on tehty oikein tällä kaudella ja mihin ensi kaudella on petrattavaa. En viitsi tänne nyt tarkkoja määritelmiä kirjoittaa viime kaudesta, mutta yksi iso asia oli, tulisi saada järjestettyä seuran kesken kilpailut, niin seuran laskijat pääsisivät myös kokeilemaan, että miltä kilpaileminen tuntuu.

Puhuttiin, että voisi pyytää muita seuroja mukaan niihin kilpailuihin, tai sitten vaan oman seuran sisällä. Toissa vuonna oli pidetty Messilän kiinni menemisen jälkeen sessarit vielä, mutta sitä ei oltu kovin hyvin järjestetty. Sitten puhuttiin valmentajan "uniformuista" mitkä tulevat ensi kaudella kaikille LHS järjestössä oleville valmentajille.

Tehtiin myös kesä ja syksy harjoitusten suunnitelmia. Kesällä mm. weikkaamaan tuohon vesijärven rannalle. Syksyllä sitten taas kaikenlaista akrobaattista harjoittelua Lahdessa. Tarkoitan tuolla weikkaamisella, wakeboardingia, elikkäs veneen perässä sellaisella laudalla tulemista järvessä.




Tästä siis laudan kuntoon laittoa ensi talveen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti