sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Johan oli viikonloppu!

No niin! On jäänyt tämän blogin päivittely vähän puoli tiehen, mutta nytten olisi taas vähän kertomista.

Aloitetaan torstaista.

Salilla PITKÄSTÄ aikaa

Päätin ottaa itseäni niskasta kiinni ja lähteä salille pitkästä aikaaaaan. Aloin siis käymään salilla vajaat puoli vuotta sitten. Oli hyvä sellainen kaveri porukka silloin, mutta sitten tovereilla loppui innostus ja yksinhän en oikein pysty salilla käymään, kun tarvitsen apua vähän ja varmistusta. Kävin henkilökohaisen avustajani (orjani) kanssa tuossa torstaina hollolan uimahallin punttisalilla. Tuntui mukavalta pitkästä aikaa, jos sitä alkaisi taas käymään siellä!




Salilla oli kyllä aika paljon porukkaa silloin. Ei pystytty vapailla painoilla tekemään, joten kyykyt ja penkkipunnerukset jäi tekemättä. Pitää mennä seuraavalla kerralla jossain 12:00 aikoihin, niin luulisi, että sillon ei ole ryysistä.

Olympia avajaiset!

Vidoin alkoi Olympialaiset! Avajaiset olivat huikeat! Varsinkin ilotulitus! Siinä lensi rahaa taivaalle valtava määrä! Epäilen satojatuhansia oravannahkoja! Ja kukas se olikaan Suomen lipun kantaja? No Ennihän se oli!


Ja tästä päästään sitten lauantaille!

Tuomarointi neitsyys menetetty!

Messilässä lauantaina järkättiin Suomi Tourin osakilpailut. Ja minähän pääsin tuomaroimaan sitä!
Aamulla aloitettiin paikkojen laitto kuntoon. Vietiin bannereita ja maalailtiin lippoja, jotta ne näkyisi. Oli aika paha flätti valo, elikkäs flätti valo tarkoittaa sitä, kun lumen muodoista ei saa selvää. Ei ole vielä pimeä ja on pilvistä.


Ja tämän jälkeen pidettiin pieni tauko, sillä Olympialaisten miesten Slope Style kisojen finaalit starttasivat. Mukana oli Suomen Peetu Piiroinen ja Roope Tonteri. Ville Paumola ja Janne Korpi eivät päässeet finaaliin. Harmi, että suomalaisilla eivät menneet finaalit niin hyvin. Peetun runista OLISI pitänyt antaa enemmän pisteitä, mutta kukaan muu ei tiedä niin hyvin mitä on tapahtunut, kuin tuomarit. Muissakin medioissa on ihmetelty ja lähes haukuttu noita tuomareita, kun he olivat niiiiin oudolla linjalla.

Ja sen jälkeen menimme parkille ja kisat olivat alkamassa.

Ensimmäinen tuomrikokemukseni

Se ei ollut se tuomarointi niin hienoa hommaa kuin olin kuvitellut. Niin raskasta aivoilleni ja taistelin, että saatiin kilpailijat oikeaan järjestykseen. Hankalaa oli istua huonossa paikassa, satoi räntää ja oli todella huono valaistus. Onneksi saatiin kisat hoidettua ja laitettua laskijat oikeaan järjestykseen.







Ensimmäistä kertaa näin minkälainen parkki Messilässä on! Se on todella todella hyvän näköinen! Niin tuli ikävä niitä aikoja, kun olisi voinut vain hyppiä ja hyppiä! Oli niiiin ikävä yhtä tiettyä temppua! Sillä sitä oli aina niiin mukava tehdä, nimittäin etukantin Frontside 540 indy.

Sunnuntai aamu

Aamulla alkoi jännitys, että miten menee naisten Slope Stylen finaalit! Hyvinhän ne meni! Toisella runillaan Enni teki huippu pisteet ja nousi johtoon! Pitkään näytti siltä, että Suomelle tulee ensimmäinen mitali ja KULTAISEN! Jamie Anderson pisti kuitenkin vähän paremman, mutta Suomelle mitalitili avattu!! Hopea ei ole ollenkaan häpeä!



Onnea ENNI!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti